Wino, dobra kuchnia, relaks
Zupa dyniowa na mleku PDF Drukuj Email

250 g dyni
pół banana
500 g mleka
laska wanilii
3 łyżki drobnego makaronu o krótkim czasie gotowania

zupa-dyniowa-www 

  • dynię obrać, usunąć pestki, pokroić na kawałki, razem z bananem włożyć do naczynia miksującego, wlać 100 g mleka, zmiksować – 10 s, obr. 6
  • wlać resztę mleka, włożyć wanilię, gotować – 15 min, temp. 90 st., obr. 2 wsteczne
  • wyjąć wanilię, zupę zmiksować – 15 s, obr. 10
  • wsypać makaron, gotować według czasu podanego na opakowaniu plus 1 minuta – temp. 90 st., obr. 2 wsteczne
 
All Days220267
Użytkowników: 0
Gości: 18
Zamknij okno

Zaloguj się