Wino, dobra kuchnia, relaks
Zupa jarzynowa PDF Drukuj Email

1 cebula
1 zÄ…bek czosnku
25 g oliwy z oliwek
1 pomidor
120 g czerwonej papryki
120 g różyczek z brokułu
750 g ciepłej wody
1 kostka rosołowa
1 łyżeczka oleju
szczypta pieprzu
80 g makaronu o długim czasie gotowania (kokardki, muszelki)

  • do naczynia miksujÄ…cego wÅ‚ożyć cebulÄ™ i czosnek, rozdrobnić – 2 s, obr. 5
  • dodać oliwÄ™, poddusić – 2 min, Varoma, obr. 1
  • dodać pomidora i paprykÄ™, rozdrobnić – 3 s, obr. 4
  • doÅ‚ożyć resztÄ™ skÅ‚adników i wlać wodÄ™
  • gotować – 30 min, temp. Varoma, obr. 1, wsteczne
 
All Days392343
Użytkowników: 0
Gości: 4
Zamknij okno

Zaloguj siÄ™