Wino, dobra kuchnia, relaks
Murzynek bezglutenowy PDF Drukuj Email

6 jajek
460 g mÄ…ki bezglutenowej - Extra uniwersalny koncentrat mÄ…ki bezglutenowej firmy Bezgluten
360 g cukru
4 łyżki kakao
200 g wody
300 g oleju
4 łyżeczki proszku do pieczenia firmy Bezgluten

  • do naczynia miksujÄ…cego wlać olej, dodać cukier i ucierać – 30 s, obr. 9
  • dodać caÅ‚e jajka, wodÄ™ i ucierać przy pomocy motylka – 2 min, obr. 4
  • zdjąć motylek, dodać mÄ…kÄ™ z proszkiem do pieczenia i kakao, wymieszać – 2 min, obr. 6
  • piec w piekarniku – 180 st.C, 50-60 min.
 
All Days392426
Użytkowników: 0
Gości: 1
Zamknij okno

Zaloguj siÄ™